5 toffe dingen welke gratis zijn op je verjaardag

Hiep hiep hoera! Er is niets leukers om cadeautjes krijgen als je jarig bent. We hebben daarom een lijst voor je samengesteld van bedrijven die je graag een cadeau geven op je verjaardag.

1. Gratis smullen van een tompouce

Wanneer we willen genieten van een heerlijke tompouce dan halen de meeste mensen deze bij de HEMA. Het is één van de populairste producten vdat de winkel heeft naast zijn rookworsten. Als je jarig bent ontvang je van de HEMA een gratis tompouce cadeau! Je hebt hiervoor wel een klantenpas nodig dat geregistreerd is.

2. Gratis eten bij de McDonalds

Je verjaardag kun je natuurlijk het beste vieren bij je favoriete fastfoodrestaurant. De McDonalds geeft je gratis een coupon waarmee je een hamburger, een McFlurry of zes McNuggets kunt scoren. Waar kies jij voor? Eet smakelijk!

3. Product cadeau bij de Jumbo

Bij de Jumbo krijg je een leuk cadeau als je jarig bent. Er wordt gekeken naar wat je de laatste tijd hebt gekocht en op basis daarvan maken ze een keus voor je cadeau. Dat kan van alles zijn, je favoriete thee, fruit of snacks. Tevens kun je ook gebruik maken van twintig procent korting op het gebak dat de supermarktketen aanbiedt.

4. Gratis cadeau bij de Lidl

Naast de Jumbo krijg je ook bij de Lidl een leuk cadeau als je je verjaardag viert. Je ontvangt één van de producten die ze aanbieden in het assortiment. Om in aanmerking te komen zul je gebruik moeten maken van de Lidl Plus app.

5. Geniet van een gratis donut

Je verjaardag vieren doe je natuurlijk met iets lekkers. Wat is er nou beter dan een heerlijke donut van Dunkin’ Donuts die je ook nog eens cadeau krijgt? Om van deze actie gebruik te kunnen maken moet je de app op je telefoon hebben staan inclusief profiel waar je geboortedatum is ingevuld.

Plaats een reactie